Повратак Кевина Спејсија на велико платно

Глумац Кевин Спејси враћа се на филмско платно улогом у филму "Billionaire Boys Club".  Ово је његова прва улога након оптужби за сексуално узнемиравање и признања да је хомосексуалац, преноси Кликс ба.
r
Фото: EPA/MIKE NELSON

Филм "Billionaire Boys Club" снимљен је прие скандала о сексуалном узнемиравању, а у биоскопу стиже у аугусту ове године.

"Надамо се да оптужбе које се односе на понашање једног од глумаца, а које нису биле јавно познате када је филм сниман, не сметају овом издању. Одлука о пуштању овог филма није нимало лака", саопштили су дистрибутери.

Филм је снимљен према истинитој причи о групи младића која је осамдесетих година прошлог века организовала клуб који се брзо богатио на преварама. Спејси тумачи Рона Левина, варалицу хомосекуалца који је убијен након што је преварио групу људи. Његово тело никада није пронађено па неки мисле да би још увек могао бити жив.

Режију филма потписује Јамес Кокс, а осим Спејсија у филму се појављују Ансел Елгорт, Тарон Егертон, Ема Робертс, Суки Вотерхаус и други.
 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести