”Пријатељи” се снимају у марту 2021, потврдио Метју Пери

ЛОС АНЂЕЛЕС: Дуго одлагано окупљање екипе чувене серије "Пријатељи" очекује се у марту 2021. године, како је написао на Твитеру глумац Метју Пери, један од звезда тог планетарно популарног ситкома, а преноси Ројтерс.
e
Фото: Youtube Printscreen

Телевизијски јунак Чендлер прославио је Перија, који је у четвртак написао на тој друштвеној мрежи твит следеће садржине: „Окупљање Пријатеља је заказано за почетак марта.

Изгледа да нам предстоји напорна година, и то је тачно онако како ми се свиђа!".

Прошло је већ годину дана након планова за повратак глумачке екипе, јер сада је све додатно померено због пандемије коронавируса.

Једнократни ТВ специјал требало је да лансира “ХБО Макс” стриминг сервис у мају ове године, али планирање је више пута одлагано због пандемије која је скоро угасила читаву продукцију у Холивуду средином марта.

Извор близак продукцији изјавио је у четвртак да су планови снимања још увек били у фази финализације, али да је први део 2021. био циљни период за реализацију специјалне епизоде.

У дуговечној серији "Пријатељи", која је трајала пуних 10 година (1994-2004) такође глуме Џенифер Анистон, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мет Ле Бланк и Дејвид Швимер, као незрели јунаци са многим љубавним проблемима и недоумицама у Њујорку.

Иако завршена пре 16 година, серија је остала и даље у врху популарности због веома честих реприза.

Дирекција ХБО Макс је раније ове године изјавила да се нада снимању поновног сусрета омиљених јунака у студију са публиком уживо.

Холивудски филмови и телевизијске емисије - серије полако су настављени са продукцијом, снимања се одвијају под сложеним безбедносним смерницама које наравно укључују социјалну дистанцу, често тестирање глумачке екипе и осталих филмских радника, као и посебне савете на сету у борби против ковида 19.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести