Спајдермен:Далеко од куће од 4. јула у биоскопима

БЕОГРАД: Један од најпознатијих и највољенијих Марвелових јунака - Спајдермен, овог лета враћа се на биоскопска платна у филму "Спајдермен: Далеко од куће“, који ће на репертоару домаћих биоскопа бити од 4. јула, најавио је дистрибутер "Con Film".
s
Фото: Youtube Printscreen

Остварење се надовезује на причу светског блокбастера "Осветници: Крај игре", и као такво представља крај треће фазе Марвеловог филмског унивезума.

Питер Паркер одлучује да се придружи својим најбољим пријатељима Неду, Ем Џеј и остатку екипе на летњем одмору у Европи.

Међутим, његов план да запостави своје суперјуначке дужности на неколико недеља брзо се изјаловио када је невољно пристао да помогне Нику Фјурију (Семјуел Л. Џексон) у откривању ко стоји иза напада мистериозних створења која шире хаос широм старог континента.

Уместо мирног разгледања Венеције и Лондона чекају га обрачуни са новим непријатељима, укључујући и Мистерија (Џејк Џиленхал).

Пред Спајдерменом је сада тешка битка јер у потпуно новим околностима мора да спасава свет и заштити своје пријатеље, а очекује га и неочекивани нови савез.

У улози Питера Паркера публика ће поновно гледати британског глумца Тома Холанда.

Режију филма потписује Џон Вотс, сценарио Крис Мекена и Ерик Сомерс, а у глумачкој екипи су и Мариса Томеј, Зендаја, Тони Револори, Џејкоб Баталон, Џек Би Смув и Њуман Акар.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести