За викенд 15.000 гледалаца на пројекцијама филма "Четири руже"

БЕОГРАД: Филм Василија Никитовића "Четири руже" током првог викенда приказивања у биоскопима широм Србије био је најгледаније остварење са преко 15. 000 гледалаца.
w
Фото: Youtube Printscreen

"Срећан сам што је публика препознала енергију и поруку филма и што се позитиван тренд наставља после пуних премијерних пројекција. Мислим да сам са додатним сценама које су снимљене непосредно пред почетак биоскопског живота филма учинио да „Четири руже“ буду још ближе и још занимљивије млађој публици“, рекао је редитељ Никитовић.

Крими драма са елементима комедије, "Четири руже" у биоскопима је почела да се приказује 5. децембра у Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу, Краљеву, Шапцу, Ужицу, Бору, Обреновцу, Лесковцу и другим градовима широм земље.

Прича прати главног јунака Тарзана који из провинције долази у престоницу покушавајући да нађе своје место међу урбаним градским ликовима који се окупљају у локалном клубу.

То му донекле и полази за руком и нико неће наслутити да се иза његовог питомог лица крије велика тајна.

Свака ноћ у клубу Четири руже памтиће се по нечему, међутим, баш ова ноћ, у којој Тарзан изненада нестаје, за собом ће повући низ догађаја који ће до јутра свима њима променити животе.

У филму играју Драган Гаги Јовановић, Срђан Жика Тодоровић, Борис Миливојевић, Милош Самолов, Милутин Милошевић, Гордан Кичић, Нада Мацанковић, Соња Колачарић, Драгана Дабовић и други.

EUR/RSD 117.5606
Најновије вести