Кит Ричардс критикује Џегерову соло каријеру

У недавном интервјуу магазину QG, гитариста "Ролингстонса" Кит Ричардс поново је упутио жаоке на рачун фронтмена свог бенда и пријатеља Мика Џегера.

Током разговора, легендарни музичар је о Џегеровој соло каријери говорио са исто толико, а ко не и више презира као и о реп музици.

Ричардс, који је недавно издао свој трећи соло албум, "Crosseyed Heart", испричао је да није никада помишљао да ради сам без Стонса све док Џегер током 1980-их није одлучио да "стави паузу" на бенд и усредсреди се на властиту каријеру.

"Учинио сам то само зато што он није радио са нама", објаснио је британски музичар, додавши да Џегерови соло албуми "имају првенствено везе са егом".

"Заправо није имао шта да каже. Колико је албума снимио, два? 'She's the Boss' и 'Primitive Cool'? Да ли сте чули било који од ова два албума", упитао је Ричардс новинара QG који му је одрично одговорио.

"Нисам ни ја. Толико о томе", закључио је он.

Ричардс је навео да је креативност оно што га покреће у музици.

"Никада нисам размишљао о раду на музици као о начину да постанем славан или да искажем став. Ја само желим да правим добру музику са добрим музичарима, да свирам са најбољима и да учим", рекао је он.
(Танјуг)

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести