Архипелаг промовише читање: 30 одсто попуста на књиге

БЕОГРАД: Издавачка кућа Архипелаг поводом 23. априла, Светског дана књиге и ауторских права, у оквиру кампање за промоцију читања „Читање је прича за сваки дан“ омогућава свим члановима Народне библиотеке Србије, члановима универзитетских и специјализованих библиотека у Србији, као и члановима било које јавне библиотеке у Србији, куповину књига у издању Архипелага по клупском попусту од 30 одсто у периоду од 20. до 27. априла.
knjige citanje
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Заинтересовани чланови Народне библиотеке Србије, универзитетских и специјализованих библиотека у Србији, као и мреже јавних библиотека у Србији попуст могу остварити у Клубу читалаца Архипелаг (Теразије 29/II), сваког радног дана од 9 до 17 часова, или поузећем било где да сте у Србији, посредством сајта <http://www.arhipelag.rs/>  или посредством имејла: klub@arhipelag.rs

Чланови библиотека приликом поруџбина треба да наведу број чланске карте и назив библиотеке чији су члан.

Кампању за промоцију читања „Читање је прича за сваки дан“ Архипелаг је покренуо поводом десет година од свог оснивања. 

Полазећи од уверења да су књиге наша свакодневица и да је читање прича за сваки дан, Архипелаг кроз кампању "Читање је прича за сваки дан" жели да покаже да је књига природни део свих добронамерних активности и да уз помоћ добрих књига можемо да осмислимо и сопствену свакодневицу и сопствену позицију у њој.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести