"Спасавање“ Николаса Спаркса

БЕОГРАД: Широм Србије од сутра ће се у продаји наћи нови љубавни роман бестселер аутора Николаса Спаркса "Спасавање".
Nikolas Sparks / EPA
Фото: EPA/TOBIAS HASE

Добровољни ватрогасац Тејлор Макејден излаже се великим опасностима да би спасао људске животе. Постоји, међутим, нешто са чим није у стању да се суочи – не може да се заљуби. 

Човек који радо прискаче у помоћ женама у невољи неминовно их напушта чим од њега пожеле нешто више. А онда једног дана страшна олуја погађа његов мали јужњачки град и Тејлор у смрсканом аутомобилу проналази младу самохрану мајку Дениз Холтон. 

Када јој се врати свест, Тејлор креће у потрагу за њеним сином који је нестао – и за њега ће ово спасавање бити потпуно другачије од свих претходних. Овог пута ће морати да отвори врата своје прошлости, која је бол снажно залупио. Уз Дениз ће пожелети да се срцем и душом преда вечној љубави.

"Романтична прича која ће вас потпуно обузети. Спарксови обожаваоци неће бити разочрани“, констатовао је критичар "Гламура"

Према опису "Бооклиста": "Сви елементи којима се Спаркс бави у својим књигама – љубав, губитак и живот у малом граду – са много емоција и веродостојности приказани су и у овoм сјајном делу.“  

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести