„БАМБУС У ШУМИ.. У ХРАМУ ЉУБАВИ": Нови спот најављује нови албум групе Pero Defformero

Група Pero Defformero објавила је нови видео спот за песму „Бамбус шуми... У храму љубави” којим најављује албум „Музика за људе без пријатеља” који ће у септембру бити објављен за дискографску кућу Multimedia Music.
p
Фото: Youtube printscreen/ PeroDefformero

Можда вам се допадају, можда и не, али јако је тешко да нисте никада чули за њих (јер јесте сигурно, у најгорем случају на неком искривљеном афтеру где је неки дежурни шаљивџија пустио њихов мега-хит, песму „Гастарбајтер”). Од свога оснивања давне 1993. године па све до данас, пуних 30 година касније, они једноставно никога не остављају равнодушним: Даме и господо - бенд Pero Defformero!

Ове године, прецизније прве недеље септембра, Pero Defformero је решио да на свој велики рођендан, како себе тако и своју публику, почасти новим албумом „Музика за људе без пријатеља”. На албуму ће се наћи 10 песама и излази у издању Multimedia Music.

Наравно, бенд је као загревање спремио и нови сингл за песму „Бамбус шуми” која такође и отвара нови албум.

„Немојте ништа да бринете!” поручује Саша Фриш, гитариста и оснивач бенда: „Максимално смо се потрудили да, као и на наших претходних 11 албума, песме буду класичног етно-трап-џез формата... Тим који не добива – убива ...или тако већ некако, слично се пише...”

Погледајте спот:

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести