Борис Новковић наступа у Новом Саду и Београду

Борис Новковић ће после неколико година паузе поново засвирати пред новосадском и београдском публиком 17. новембра у Дому културе у Новом Саду и 19.новембра у у Мтс дворани, објавили су организатори.
e
Фото: Youtube Printscreen

Овим концертима Борис ће обележити јубилеј 35 година од изласка првог албума "Куда иду изгубљене дјевојке."

Уочи ових наступа, публици која га верно исчекује поручује што ће након доста времена поново поново свирати у Београду и Новом Саду.

Однос са публиком у та два града заснован је на узајамној љубави и великој подршци пре. Очекујем ескплозију енергије, дивне концерте, да прођемо кроз сва сећања и романтику са мојих почетака, али и да чујемо неке нове песме. Припреме теку добро и бенд и ја штелујемо добру енергију и једва чекамо да изађемо пред публику", каже популарни музичар.

У своју дискографију је уписао 16 студијских албума, бројне сингл плоче и компилације, а прошле године је објавио албум.

Један је од најуспешнијих и најпопуларнијих регионалних кантаутора, чији су албуми продавани у златним и платинастим тиражима, а сви његови нови хитови као и они старији, редовно се могу чути на свим радио станицама.

Како каже, на концерту ће проћи кроз све фазе своје каријере и подсетити се многих безвремених хитова заједно са својом публиком:

"Чућете песме из свих раздобља моје каријере, од оних старијих, романтичних, носталгичних, до ових најновијих песама. Видимо се 17.и 19. новембра пуни енергије, љубави и рокенрола", јасан је Новковић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести