Џони Штулић: Све сам песме направио себи

САРАЈЕВО: Некадашњи фронтмен групе "Азра" Бранимир Џони Штулић, који је протекле недеље напунио 64 године, у интервјуу сарајевском "Дневном авазу" из Холандије у којој живи и ради, изјавио је да му "није драго" што се "толика прашина на интернету подигла за његов рођендан", како је оценила ауторка интервјуа.
Dzoni Stulic
Фото: Tanjug

Она је поводом текстова који су се појавили на порталима о томе шта која "Азрина" песма значи коме ју је посветио, упитала Штулића шта се тачно крије иза песме "Грација", подсећајући га да је једном приликом рекао да та пјесма није посвећена ниједној жени.

"Ја сам све песме направио себи. Нема везе да ли се она зове Мона Лиза или Лариса. Да Винчи је иза тога. Да Винчи - мислим на себе. Пас лаје због себе, а не због села. Кад човек нешто каже, он мисли на себе, сецира себе, а приписује другом. А шта друго зна осим себе", рекао је Штулић.

На констатацију новинарке да га "људи не заборављају", Штулић је казао да "никад у животу није назвао нормалан човек који, рецимо, ради нешто, већ све неки лезилебовићи, како год узмеш".

"Ја сам на Јутјуб канал „петровицпетар“ ставио сигурно 80 одсто својих песама. Не волим их ја тамо, сигурно, двадесетак, а остало није нешто битно. Али имају све то, али они се праве луди, сваки понаособ би хтео да он има све моје песме на свом сајту. Јер, то му је једини начин, иначе је нико и ништа. И они се крваво боре за моје, а с лакоћом губе своје, и земљу, и државу и пасош. И шта год хоћеш. Крваво се боре за оно што није њихово", навео је Штулић.

Он каже да му није "није драго" ни у вези са коментарима на интернету да је “Џони Штулић је најбољи музичар свих времена на простору бивше Југославије“.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести