ЕЛВИС ЈЕ ЖИВ! Стиже холограмски шоу музичке ЛЕГЕНДЕ у природној величини! "Биће то искуство које ће ОДУШЕВИТИ публику" (ВИДЕО)

Нови холограмски шоу Елвиса Прислија, "Elvis Evolution", биће премијерно приказан у Лондону у новембру.
e
Фото: Youtube Printscreen

Ово концертно искуство користиће вештачку интелигенцију (АИ) и технологију холограма за креирање дигиталног холограма легендарне звезде у природној величини од кућних видео снимака и личних фотографија.

Обећава се да ће то бити концертно искуство које ће одушевити публику, где ће Елвисов холограм "први пут извести чувене тренутке у музичкој историји на сцени у Великој Британији".

Ендру Мекгинис, извршни директор компаније Laiered Reality, која учествује у овом пројекту, рекао је следеће:

"Elvis Evolution је омаж следеће генерације музичкој легенди Елвису Прислију. Елвис одржава статус суперзвезде на глобалном нивоу и људи широм света више не желе да седе тамо и пасивно примају забаву – желе да буду део тога, рекао Мекгинис.

Како је додао, биће то искуство за стварање успомена које ће бити ставка на листи за Елвисове фанове и обожаваоце широм света. Људи могу закорачити у свет Елвиса, "ходати у његовим ципелама" и прославити његово изузетно музичко наслеђе, навео је Мекгинис

Након концерта у Лондону, планирано је да будуће верзије буду приказане у Лас Вегасу, Токију и Берлину, пише НМЕ.

Дневник/Телеграф

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести