Ева Браун објавила песму "Ти си све"

БЕЧЕЈ: Група Ева Браун објавила је после три године дискографске паузе песму "Ти си све" као јутјуб спот и сингл на дигиталним платформама, саопштио је данас издавач Миџет јунит рекордс.
s
Фото: Youtube Printscreen

"Враћамо се на синглове и то ме у неку руку радује. Парадокс је да се враћамо на почетке рокенрола педесетих и почетком шездесетих година када су главни медиј били синглови а не албуми. На неки начин се враћамо коренима”, рекао је недавно Горан Васовић агенцији Танјуг.

Гитариста и певач Еве Браун најавио је да ће први пут уживо извести песму на концерту 14. фебруара у Дому омладине Београда, којим бенд прекида скоро трогодишњи, пандемијом условљени свирачки пост.

"Зажелели смо се свирке. Чињеница је да јако дуг период нигде нисмо свирали. Скоро три године, па је Дан заљубљених испао као занимљив повод. Не верујем да ће то постати традиција, поклопио се датум, дуго нисмо свирали, мада никад не реци никад“, рекао је Васовић.

Песма "Ти си све" је снимана у Бечеју и Новом Саду у продукцији новосадског тима Немање и Светозара Нешића, а спот је дело београдског тандема Драгомира Николића и Иве Танацковић, саопштио је Миџет јунит рекордс.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести