The Frajle представиле спот за песму "Срце Моје"

БЕОГРАД: Женски акустични квартет The Frajle представио је видео спот за романтичну песму са призвуком танга, испевану као заводљиво шапутање "Срце Моје“ . 
Jutjub
Фото: Youtube Printscreen

Трећи видео спот са актуелног албума „Љубав на дар“ који је објављен 28. априла у издању издавачке куће , The Frajle су екранизовале у сарадњи са познатом редитељком Маре Милин, која понавља сарадњу са познатим квартетом.

Нежна композиција „Срце Моје“ добила је одговарајући видео и четири шармантне даме су представљене у различитим улогама. 

Фрајле су приказане као романтичне, заводљиве и забавне. 

"На самом снимању нам је било јако занимљиво. Свака је своју улогу снимала посебно, играле смо се са стиловима. Маре Милин је редитељка која нас јако добро познаје и воли да свака од нас покаже своју различитост, а исто тако је велики естета и воли да се игра са стиловима, променама, те кроз своје уметничко око, сваки кадар бира и зна тачно шта жели да добије", истичу Фрајле. 

Албум „Љубав на дар“, који је објављен у издању издавачке куће можете преслушати или преузети путем дигиталних сервиса на следећем

Сви љубитељи звука Тхе Фрајли биће у прилици да их чују уживо на великом концерту у Сава Центру 24. новембра, кад ће представити актуелни албум „Љубав на дар“ који већ сад руши све рекорде слушаности.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести