ЈОСИПА ЛИСАЦ 8. октобра у СНП у Новом Саду

Дива магичног гласа, Јосипа Лисац, одржаће концерт 8. октобра у Српском народном позоришту у Новом Саду, у организацији продуцентске куће Лонг Плаy.
a
Фото: Youtube printscreen / JosipaLisacCHANNEL

Након успешно одржаних распродатих концерата широм региона, на ред је дошло да се и новосадска публика поклони њеном гласу за све ове године магије коју ствара.

"Где Дунав љуби небо", "Магла", "Данас сам луда"... ванвременске песме које ће засигурно сви певати углас са уметницом и заједно сви исписати неке нове редове у њеној каријери.

Јосипа Лисац ће концертом у новосадском СНП обележити 50 година од објављивања првог албума "Дневник једне љубави" који је издала 1973. године, а који се сматра једним од најбољих концептуалних екс-Yu албума икада. Том приликом, запеваће своје највеће дело са тог албума, "О једној младости", као и многа друга. Албум је недавно ремастеризован у студију Аббеy Роад у Лондону и реиздат на винилу.

Продаја улазница за концерт Јосипе Лисац креће данас, а куповина је могућа на благајни Српског народног позоришта, као и онлине путем линка. Улазнице можете купити по цени од 2.300, 2.600 и 2.900 динара.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести