"The Killers" објавили нови албум

БЕОГРАД: Нови албум "Wonderful Wonderful" чувеног америчког рок састава " The Killers", који су ове године били хедлајнери "Егзита", објављен је у петак, а целокупна интернет заједница, од критичара, преко фанова, до дежурних музичких познавалаца, утркује се у давању високе оцене том издању.
The Killers
Фото: Dnevnik.rs

"Wonderful Wonderful" је прво издање од албума "Battle Born" из 2012. године и док су се "Килерси" експресно устоличили на прво место листе "iTunes", критичари су сложни у оцени да је ово најбољи албум рокера из Неваде у последњих 10 година.

Рок гиганти из Лас Вегаса на "Егзиту" су домаћу публику обрадовали највећим хитовима у каријери, попут "Somebody Told Me", "Smile Like You Mean It", "Human" и хорски је певана "All These Things That I've Done", да би наступ маестрално завршили антологијском песмом "Mr Brightside". 

На наступу се нашао и њихов први сингл са албума, духовити "The Man", фанки диско нумера која је обележила звук читавог албума за који "Evening Standard" пише да је "изузетно забавно издање, лако слушљиво и поприлично дивно". 

Критичар светски познатог музичког магазина НМЕ, Бери Николсон, даје оцену да је фронтмен Брендон Флаверс "неуротичан, изузетно мотивисан, сентименталан, на моменте баналан, али да је резултат да је нови албум Килерса њихово најбоље издање од албума ''Sam''s Town''".
И британски "The Guardian" слаже се у оцени да је ово издање сјајно и упечатљиво, те да садржи најбоље песме "Килерса" у претходних десет година: "Ова музика је велика, а душа албума је интимна и дирљива". 

Добре оцене су дали и BBC, као и "Rolling Stone", док је "Q Magazin" дао занимљив приказ: "У питању је светлуцав indie-поп албум са звуком који је бљештав и углачан као вегашки небодер".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести