ККН, Who See, Atheist Rap... долазе на ДУК у Чачак

ЧАЧАК: Фестивал "Дани урбане културе у Чачку" биће одржани 7. и 8. јуна у парку Младости на Морави.
ateist rep, ssusnjevic
Фото: Атеист реп, фото: Дневник (С. Шушњевић)

Током два фестивалска дана публика ће моћи да ужива у одличном музичком програм који чине вече лајв музике и вече електро звука. 

До сада су потврђени извођачи Who See, ККН, Atheist Rap, Eric Sneo, Mihai Popoviciu, Милош Вујовић, Cactus Fields, Збедем, Дон Дада и Џониџа.

Поред музике, наставља се и традиција цртања мурала на више локација у граду, ове године уз помоћ гостију из Мексика, Уругваја, Швајцарске, Италије, Немачке, Украјине, као и такмичење у екстремним спортовима. 

А љубитељи хип хоп културе ће и ове године моћи да уживају у Hip hop all style battle.

Сам фестивал ће у петак отворити ДУК кидс за најмлађе госте, које ће забављати аниматори. 

Након тога, посетиоци ће моћи да пазаре радове око тридесетак креативаца који ће лично упознати купце са својим радовима на ДУК пијаци. 

"ДУК фестивал организује тим младих људи окупљених око идеје да Чачак обогате новим и разноврсним садржајем који пре свега негује млади покретачки дух. После изградње скејт парка, ДУК тим наставља да обогаћује културни и социјални живот града кроз фестивалске активности на обали реке. Очекују вас бројна дешавања у којима и ви сами можете бити интерактивни учесник", каже Страхиња Бабић, један од организатора фестивала.

За све такмичаре из Београда организован је бесплатан аутобуски превоз до Чачка, као и повратак у два термина у недељу, 9. јуна. 

Време поласка из Београда ће бити накнадно објављено, а место поласка је главна аутобуска станица. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести