Неверне бебе у СНП-у: Прослава 25 година постојања

НОВИ САД: Група “Неверне бебе” наступиће 10. новембра у Српском народном позоришту, што ће бити увод у обележавање 25 година постојања, а уједно и последњи концерт велике летње турнеје “Прича о нама” која је обухватила 35 концерата у региону.
neverne bebe
Фото: Youtube Printscreen

Фронтмен “Неверних беба” Милан Ђурђевић истиче да ће то бити први велики наступ у Новом Саду после више година и евоцирање успомена на незаборавне концерте на култним новосадским местима.

У Новом Саду имамо сјајно тврдо језгро оних правих фанова који нас прате годинама и сет листу припремамо у складу са њиховим очекивањима. Биће то путовање кроз нашу музичку историју коју смо градили заједно са својом публиком, наше победе и ломове, ожиљке и тренутке за које вреди живети, уз врхунску аудио и видео продукцију, каже Ђурђевић. 

Он је рекао да су специјалне госте Дивну Љубојевић и Даниела Кајмакоског бирали “по заједничком сензибилитету и осећају да те вечери на бини могу да доживе нешто посебно и другачије, како публика, тако и ми са ове стране”.

Страст према музици и свирању је оно што нас једнако држи заједно као и пре 25 година. Када и ако више не буде тако, неће бити ни нас као бенда, рекао је Ђурђевић.

У плану је и албум са највећим хитовима у новим аранжманима, као и снимање документарног филма у коме ће чланови бенда први пут говорити о неким занимљивим детаљима из каријере.

Карте за новосадски концерт се могу купити на благајни СНП као и преко менаџмента бенда, Фејсбук странице или  мејла neverne.bebe.prastam@gmail.com са посебним бенефитима (упознавање и фотографисање са члановима бенда, дискови са личном посветом).

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести