Објављена музика из друге сезоне Државног службеника

Ових дана објављен је саундтрек друге сезоне серије “Државни службеник”, па ће сви љубитељи квалитетне музике моћи да уживају у 33 минута најбољих музичких тема из наставка ове популарне серије, која се емитује на каналу Суперстар.
д
Фото: Промо

Реакције публике на нову сезонзу више су него позитивне, а поред фантастичне режије, интелигентног сценарија и врхунске глумачке поставе, серија у продукцији Телеком Србија и Филма Данас, свој успех засигурно дугује и модерној и аутентичној музици коју су компоновали Александра Ковач и Роман Горшек.

“Комбинујући рок и блуз гитаре са електроником, пулсирајућим ритмовима и узнемирујућим вокалима, желели смо да музиком у серији подигнемо тензију и уведемо гледаоце кроз замршену мрежу ликова и догађаја”, изјавио је Роман о свом и Александрином раду на музици у серији.

Та музика може се пронаћи на њихофом званичном Јутјуб каналу “РА Продукција” а занимљиво је то што су Александра и Роман компоновали и постављали музику специјално за сваку епизоду, пратећи заплете и емоционалне односе ликова, приступајући свакој епизоди као малом филму. Овај јединствени филмски приступ карактеристичан је за ово двоје композитора, који својом музиком постављају нове стандарде у домаћој филосмкој и тв продукцији

Преостала су још два викенда за уживање у драматичним музичким подлогама још драматичније приче која полако улази у финале. Пред нама су последње четири епизоде “Државног службеника” у којима ће се много тога разрешиоти наредне две суботе и недеље, од 21 час, премијерно на Суперстару, а у неочекиваном расплету сезоне многе тешке истине ће изаћи на видело.

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести