Отказан концерт Ника Кејва у Београду

БЕОГРАД: Услед погоршања ситуације изазване пандемијом ковид-19, менаџемент бенда "Nick Cave and The Bad Seeds" донео је одлуку да откаже своју светску турнеју у 2021. години у оквиру које је требало да се одржи и концерт 15. маја у београдској Штарк Арени, саопштили су организатори.
nik kejv youtube
Фото: pixabay.com

Чланови бенда су се и званично огласили овим поводом:

"Са великим разочарањем објављујемо да турнеја по Великој Британији и Европи бенда "Nick Cave and The Bad Seeds“ 2021. не може да се реализује због тренутне ситуације изазване ковид-19. Сложеност и обим турнеје коју смо планирали, у комбинацији са континуираном неизвесношћу око пандемије, значе да упркос напорном раду свих оних који су учествовали у реализацији, не можемо да гарантујемо да се концерти могу одржати. Настављамо да радимо на алтернативним плановима за 2021. и 2022. и надамо се да ћемо следеће године објавити неке лепше вести", поручују звезде светске музичке сцене

Како наводе организатори, "све улазнице купљене за београдски концерт 15. маја у Штарк арени биће рефундиране"

"Свима онима који су онлајн купили улазнице, новац ће аутоматски бити рефундиран у наредних месец дана на рачун са кога су улазнице купљене, док они који су физички купили улазнице на продајним местима, поврат новца могу да изврше на благајни Ушћа или Дома омладине. Уколико купци нису из Београда, или из неких других одређених разлога не могу да дођу на благајне Ticket Vision-а у тржни центар Ушће или на благајну Дома омладине, потребно је да пишу на office@tickets.rs како би договорили појединости око рефундације. Процес рефундације карата биће започет од среде, 9. децембра", поручују организатори концерта.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести