ОВДАШЊИ МУЗИЧАРИ БИЛИ ДЕО СПЕКТАКЛА ЗДРАВКА ЧОЛИЋА Новосадски траг у Пулској арени 

У оквиру пројекта Здравко Чолић симфоник, у петак увече у Пулској арени, највећу регионалну певачку звезду пратио је велики, прифесионални ансамбл састављен од музичара Новосадскиг биг бенда, те чланова Хора и Оркестра Опере Српског народног позоришта.
e
Фото: Pixabay.com

„Концерти Здравка Чолића већ су препознатљиви по његовом маестралном гласу, неисцрпној енергији и емоцији коју размјењује са својом публиком. Врхунска организација, професионално припремљен концерт и сам амвијент Пулске арене, те одлична атмосфера, коју је пратила ерупција одусевљења публике, допринели су томе да се овај концерт сврста у ред најлепших у пребогатој Чолиној каријери”, изјавио је за „Дневник” диригент овог спектакла, маестро Федор Вртачник, најављујући да је овај материјал снимљен, те да предстоји његова постпродукција и издавање, вероватно до краја године.

Иначе, Новосадски биг бенд и чланови Опере СНП-а настављају заједничку концертну активност, па су тако синоћ наступили у Кикинди са сад „Рок опером”, а овај сад већ култни пројекат представиће 1. септембра и у Чачку, овогодишњој српској престоници културе.    

М. С.

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести