ПАНКЕРСКИ РОЂЕНДАН С НОВОСАЂАНИМА Гужва у 16-ерцу концертно прославља 30 година у суботу у „Герили”

Легендарни осјечки панк-рок бенд „Гужва у 16-ерцу” ових дана прославља велики јубилеј - 30 година постојања и рада. Пошто је Нови Сад важан град за „Гужву”, у ком су увек имали велику наклоност публике, одлучили су да одрже клупски концерт у Герили, у суботу 13. априла.
1
Фото: Mislav Bartoš

На том наступу ће промовисати свој нови, четврти по реду, студијски албум „Смртоносни задах” са ког ће извести неколико нових песама, а остатак репертоара ће чинити најзначајније песме из свих периода њихове каријере.

 Улазнице по претпродајној цени од 1.000 динара могу се купити у Герила бару (Трифковићев трг 3).

Гужва у 16-ерцу је пре свега концертни бенд, а претходних деценија наступали су у свим деловима региона, али и у Ирској, Немачкој и Аустрији. Неке од песама попут „Мене више нема”, „Вођа племена”, „Славуј”, „Shupack” и „Бригаде” су постале праве панк химне без којих је тешко замислити било коју плејлисту панкерије широм бивше Југославије.

Фото: Mislav Bartoš

Прошле године Муто, Јела, Хрца и Ален су објавили свој нови албум у издању издавачке куће “Croatia records”. На овом издању налази се тринаест песама. Ово издање су промовисали на углавном распродатим концертима по Хрватској, а сада је дошло време и за наступ у граду у ком су снимили неке од својих најважнијих песама.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести