Први концерт у част Владе Дивљана распродат, заказана и „реприза“

БЕОГРАД: Концерт који ће се у част Владе Дивљана одржати у Ботаничкој башти 14. јуна са почетком у 20 часова је, како поручују организатори, распродат.
v
Фото: Promo

Због великог интересовања Београђана група (не)нормални и Зденко Колар са бројним гудачким оркестром пред публику ће изаћи два пута. Додатни концерт биће 15. јуна, на истом месту.

Дивно је што ћемо Владине песме у центру Београда заједно певати дан дуже, казао је поводом новог концерта Ненад Јеленковић, фронтмен (не)нормалних.

Организатори подсећају да ово неће бити класични трибјут концерти. Биће посебни по много чему. Одржаће се у Дивљановом некадашњем комшилуку, концерт ће увеличати Зденко Колар, басиста Идола и човек који је од самог почетка свирао са Владом Дивљаном, али и гудачки окестар који броји више од 20 уметника, међу којима је и харфисткиња Марија Арсенијевић.

Ботаничка башта је савршен амбијент за посвету великом уметнику попут Владе Дивљана, а судећи према досадашњем интересовању и недовољно простран да у једној вечери прими све оне који желе да чују Дивљанове песме у специфичним аранжманина које (не)нормални припремају са својим бројним гостима.

Улазнице за концерт у част Владе Дивљана 15. јуна пуштене су у продају по цени од 1.200 динара, а доступне су преко Тикет вижн продајне мреже и на new.tickets.rs. На вече концерта, на улазу у Ботаничку башту, коштаће 1.500 динара.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести