Соул дива Алиша Киз има нови албум

ЊУЈОРК: Добитница 15 Греми награда, светски призната уметница и певачица, Алиша Киз, објавила је нови, седми студијски албум, једноставно назван "Alicia".
alisa
Фото: Youtube Printscreen

Препун соул звука и сензуалности, нови албум је позивница јза једно интроспективно путовање, са 15 нових песама које најбоље осликавају многа лица ове мултиталентоване композиторке и њен поглед на живот.

Jill Scott, Khalid, Miguel, Snoh Aalegra, Tierra Whack, Sampha и Diamond Platinumz су гости на албуму Alicia.

"Овај албум носи посебну енергију, отелотворење је свега што волим у вези музике и уметности, у садашњем тренутку у мом животу", објашњава Алиша.

Она је истакла да је узбуђена сам што ће преко ових тонова, стихова и мелодија, бити спојена са људима широм света.

"Назвала сам албум мојим именом јер сам се тако осећала у студију док сам га снимала. Удобно ми је у сопственој кожи, прихватила сам све своје различитости стварајући ове песме. Ово је најискренија верзија мене, а надам се да то могу да пренесем, као осећај и на све који албум буду слушали" казала је Алиша.

Алиша је уназад месецима најављивала нови албум сингловима који су врло брзло нашли свој пут до радио станица и слушалаца.

При крају прошле године прво смо чули дует са Мигуелом, "Show Me Love", који је постао једанаести по реду #1 сингл Алише Киз на Билбордовој листи синглова.

Након тога уследила је "Time Machine" и као финална песма пред надолазећи албум,"Perfect Way To Die",коју је Алиша посветила невиним црначким жртвама полицијске бруталности.

Киз планира светску турнеју "Alicia: The World Tour", која ће почети тек наредног лета, због глобалне пандемије.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести