ШТА БИ? Усред концерта, изгубила равнотежу и СРУШИЛА СЕ Мадона пала са столице док је изводила ПЕРФОРМАНС Фанови сагласни: Она је невероватна (ВИДЕО)

Поп икона Мадона пала је са столице на концерту у Сијетлу, у оквиру своје Celebration Tour.
m
Фото: Printscreen/Instagram@madonna

Певачица је је изводила перформанс уз песму "Open Your Heart" и занимљиву кореографију за ту нумеру, али нажалост доживела је пех.

Због онога што је урадила након тога говоре јој да је још једном доказала да је прави професионалац.

Њени захтевни кораци су од плесачице која је наступала са Мадоном захтевали да повуче столицу према главној позорници, али је игричациа изгубила развнотежу због високих штикли, па је пала на бини, повукла столицу и славну икону попа која се срушила на позорници.

Мадона се окренула на стомак и насмејала, други члан екипе пришао је да јој помогне да се попне на другу столицу. Наставила је са наступом, упутила блажу псовку када је схватила да седи на погрешном месту и окренула се.

Пришла јој је и певачица која је испутстила столицу, па су се "помириле". Мадона је продужила са песмом и кореографијом, а како публика била веома гласна, поручила је: "Заборавила сам речи".

Брзо се након тога присетила текста и кореографије и завршила тај део концерта.

Након што је снимак инцидента с Мадонине турнеје доспео у јавност, фанови су рекли: "Она је такав професионалац... Сви ти њени напори да нас забави.. Морате да је волите, она је невероватна", пише Дејли мејл.

Дневник/Телеграф

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести