Уместо ове године Ник Кејв у Београду 15. маја 2021.

БЕОГРАД: Након што су пре три недеље обавестили своју публику да одлажу европску турнеју, Nick Cave and The Bad Seeds објавили су нове датуме, а Београдски концерт, који је био заказан за 4. јун 2020, одржаће се 15. маја 2021. године у Штарк Арени, најавили су организатори концерта и нагласили да ће све купљене улазнице важити и за нови датум.
y
Фото: Youtube Printscreen

Иако је померање целокупне турнеје представљало велики подухват, Ник Кејв је све време показивао највећу забринутост за своју публику и истицао да је здравље људи најбитније.

“Донели смо одлуку да одложимо европску турнеју. Дубоко разочарани, то нам у овом тренутку изгледа као најбоља одлука како бисмо вас све сачували и како бисте били сигурни колико год је то могуће"- објављено је на официјелној фејсбук страници Nick Cave and The Bad Seeds.

На свом блогу –Red Hand Files – Ник Кејв наводи да слободно време у изолацији користи да осмисли све детаље турнеје која прати излазак албума Ghosteen и да ће концерти бити невероватно искуство.

У свом стилу, у истом тексту, Ник Кејв саветује своју публику како да квалитетно и паметно искористе изолацију и да прекрате време како би се што пре приближили новим датумима концерата.

“Постоје различите форме ангажовања, доступне свима нама. Мејл пријатељу који живи далеко, телефонски разговор са члановима породице, љубазна реч комшији, молитва за оне који раде на првој линији фронта. Ови једноставни гестови могу да уједине свет ширећи љубав около, повезујући све нас.”

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести