Whitesnake 27. јуна на Ташмајдану

БЕОГРАД: Један од највећих и најпопуларнијих бендова на овим просторима, британски Whitesnake, наступиће 27. јуна на Стадиону Ташмајдан у Београду, у оквиру светске ''''Flesh & Blood'''' турнеје, најавили су данас организатори. 
r
Фото: Youtube Printscreen

Whitesnake прослављају 40 година успешне каријере, а Србија им је увек била једна од омиљених дестинација и саставни део турнеје. 

''''Изузетно сам почаствован и захвалан што четири декаде, заједно с милионима фанова широм света, славимо љубав, добру музику и позитивну енергију. Хвала вам што сте заједно са нама у овој фасцинантној мисији" наглашава чувени певач Дејвид Кавердејл.

Whitesnake ће на Ташмајдану, поред легендарних хитова ''''Here I Go Again'''', ''''Is This Love'''', ''''Fool For Your Loving'''' и ''''Ain''t No Love In The Heart Of The City'''', извести и нумере са новог албума ''''Flesh & Blood'''' - ''''Shut Up And Kiss Me'''', "Trouble Is Your Middle Name'''' и ''''Hey You, You Make Me Rock''''.

С обзиром да град Зајечар није могао да обезбеди адекватне услове за наступ групе Whitesnake на Гитаријади, промотер је донео одлуку да премести концерт на Стадион Ташмајдан у Београду, где је Wхитеснаке одржао свој први српски концерт 2006. године.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести