Whitesnake вечерас на Ташу, Ковердејл поново у Србији

БЕОГРАД: Један од највећих и најпопуларнијих бендова на нашим просторима "Whitesnake" наступа вечерас на стадиону Ташмајдан у оквиру светске ''Flesh & Blood'' турнеје.
whitesnake.com/flesh-and-blood/
Фото: Promo/whitesnake.com/flesh-and-blood

"Whitesnake" прославља 40 година успешне каријере, а Србија им је увек била једна од омиљених дестинација и саставни део турнеје.

''Изузетно сам почаствован и захвалан што четири декаде, заједно са милионима фанова широм света, славимо љубав, добру музику и позитивну енергију! Хвала вам што сте заједно са нама у овој фасцинантној мисији!'', поручује певач Дејвид Ковердејл.

"Whitesnake" ће на Ташмајдану, поред хитова ''Here I Go Again'', ''Is This Love'', ''Fool For Your Loving'' и ''Ain 't No Love In The Heart Of The City'', извести и нумере са новог албума ''Flesh & Blood'' - ''Shut Up And Kiss Me'', "Trouble Is Your Middle Name'' и ''Hey You, You Make Me Rock''.

С обзиром да град Зајечар није могао да обезбеди адекватне услове за наступ групе "Whitesnake" на Гитаријади, како је првобитно планирано, промотер је донео одлуку да премести концерт на стадион Ташмајдан у Београду, где је "Whitesnake" одржао свој први концерт у Србији 2006. године.

Специјалан гост концерта биће Никола Пејаковић Коља својим бендом, а улазница има само још за трибине по цени од 2.500 динара.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести