Аутори “Пријатеља” откривају зашто никада нећемо добити наставак серије

Џенифер Анистон, Мет ле Бланк, Дејвид Швимер, Метју Пери, Кортни Кокс и Лиса Кудроу, односно Рејчел, Џои, Рос, Ченделер, Моника и Фиби се у једном су сагласни: “Наставак ове серије “Пријатељи” нам не би ништа добро донео!”
d
Фото: Youtube Printscreen

У књизи “Бићу ту за тебе: Прича о Пријатељима” ауторке Кејси Милер, обожаваоци ове серије сазнаће болну истину- снимање нових епизода никада није било у плану.

“Више од десет година кружи питање да ли ћемо наставити да снимамо. Али смо сви одлучни у томе да се то никада неће десити”, пише Милерова у својој књизи о томе шта јој је рекла сценаристкиња Марта Кауфман.

“Свакодневно ме питају, али се ја више не узбуђујем. Разумем људе, али они морају да разумеју и нас. Просто не можемо да вратимо то време. Живот иде даље. Будимо искрени, наставци оваквих серија углавном буду безвезе”, истиче Кауфманова.

Дејдвид Швимер који игра Роса Гелера потврђује њене речи.

“Не желим да нас видим на ходалицама за старе”, нашалио се глумац.

Швимерова изјава утишала је трачеве да ће бити снимљен наставак, али не задуго. Након велике анкете коју је магазин Пипл спровео, већнина се изјаснила како би радо гледала “Пријатеље” у новом аранжману.

Милерова у својој књизи објашњава зашто су људи и даље жељни серије која је имала десет сезона, а која се емитовала од 1994-2004.

“Ликови у серији су успели да превазиђу све промене лако. Чак и своје мане. Многи су порасли с њима и мењали се, зато су људи толико везани за ову серију. Такође, у том периоду сазревања, кроз који пролазе и ликови, многи од нас стичу пријатеље за цео живот, па смо се у многим ситуацијама и поистовећивали”, преноси ЦДМ.

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести