Хју Лори се враћа на мале екране у новој серији ХБО

ХБО је објавио трејлер за комичну свемирску серију “Avenue 5” у којој ћемо у главној улози гледати фантастичног британског глумца Хјуа Лорија, познатог по улози доктора Хауса у истоименој серији, пише Кликс.
e
Фото: Youtube Printscreen

У остварењу редитеља Арманда Ианућија, познатог шкотског сатиристе, Лори тумачи капетана Рајана Кларка, власника луксузног свемирског брода имена Avenue 5.

Радња серије почиње када се његов брод изненада поквари због чега он окупља посаду која води рачуна о безбедности путника. Међутим, спасавање ће се претворити у комичну панику и расправе неистомишљеника. Ствари ће кренти по злу до те мере да ће посада морати да затражи помоћ Америчке свемирске агенције НАСА.

“Свемирски капетан Кларк покушава се помирити с другима из свемирске индустрије”, наводи се, између осталог, у опису серије.

Како је недавно казао Ианући, серија доноси причу о људима који немају ништа заједничко, осим што су заједно у свемиру и покушавају се носити једни с другима.

Поред Лорија, улоге у серији остварили су и Џош Гад, Сузи Накамура, Зек Вудс, Ребека Фронт, Итал Филипс, Ники Амука-Брд и Химеш Пател.

Премијера ХБО-ове серије заказана је за идућу годину, а прва епизода требала би требало да буде емитована 19. јануара.

Лорију је ово прва главна улога у ТВ серији након улоге Грегорија Хауса у серији “Докрор Хаус” која му је донела светску славу. Према писању медија у Британији, Лори би се могао наћи у новој сезони серије “Црна Гуја” у којој је такође имао веома запажену улогу, али се о детаљима снимања нових епозода још увек ништа не зна.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести