Инцидент у Клубу Народног позоришта у Београду

БЕОГРАД: Још се не стишавају реаговања у јавности поводом инцидента који се догодио у бифеу Народног позоришта пре две вечери, када је глумац Танасије Узуновић наводно ошамарио балерину Д. К.
tanasije uzunovic
Фото: Youtube Printscreen/Gaudium

Узуновић је, како наводе београдски медији, дошао у Клуб после представе "Пут у Дамаск" у којој је играо те вечери, и сметала му је несносна бука и славље које је тамо владало.

Била је одлична представа. Хтео сам да почастим. Било ми је жао. Није први пут да се то дешава у позоришту. Остало је све исто. Направили су аутобуску станицу и сплав. Замолио сам келнерицу да се смири. Дошла је газдарица пијана... та балерина. Мојих колега није било много и замолио сам да смање буку. Ово је Народно позориште, није сплав и кафић, казао је Узуновић и истакао да га је балерина Д. К, која је закупац Клуба, пљунула.

Жена се навалила на мене и морао сам да је склоним. Пљувала ми је уво. Само сам је руком склонио и није било говора о некаквом шамару. На излазу из позоришта ме је чекала и псовала... Викала је да ће доћи полиција. Сачекао сам полицију у кафићу 'Театро', преко пута Народног позоришта где иначе седе глумци. Дао сам полицајцима своје податке и тако све све завршило", казао је Узуновић и додао да је ћерка дошла по њега и одвезла га кући.

Узуновић је нагласио да се нова директорка Народног позоришта Ивана Вујић јако труди да доведе у ред функционисање театра и наводи да је уговор о закупу Клуба с балерином Д. К. потписао бивши управник Дејан Савић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести