Кит Харингтон се пријавио на рехабилитацију због стреса

Звезда “Игре престола”, глумац Кит Харингтон, налази се на рехабилитацији након што је емитована последња епизода ове серије, саопштио је његов гласноговорник.
р
Фото: Youtube Printscreen

“Кит је одлучио искористити паузу у својем радном распореду као прилику да се на неко време повуче и поради на решавању личних проблема”, стоји у саопштењу које преноси Фокус.

Захваљујући серијалу”Игра престола”, у ком је играо Џона Снежног, потпуни анонимус Харингтон постао је планетарно популаран.

Док се у саопштењу не наводе разлози његове кризе, Њујорк Пост је објавио да је глумца тешко погодио завршетак рада на серијалу те да је на рехабилитацији због стреса, исцрпљености и проблема с алкохолом.

У интервјуу за Варајети у марту ове године, Харингтон је изјавио како је у почетку тешко излазио на крај са славом и “застрашујућом” пажњом коју му је донио серијал.

“Имао сам осећај да се морам понашати као најсретнија особа на свету, а заправо сам се осећао ужасно јадно. Изгубио сам равнотежу, што верујем да се многима догоди у 20-има”, рекао је 32-годишњи глумац, који се 2018. оженио колегицом из серије, шкотском глумицом Роуз Лесли која му је у серији глумила велику љубав.

Последња епизода “Игре престола”, емитована 19. маја, привукла је само у САД-у рекордних 19,3 милиона гледалаца.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести