Одржана комеморација за трагично страдалог Груа

У среду у подне у Доњој сали Дома омладине у Београду почела је комеморација у част репера Далибора Андонова Груа који је трагично погинуо 9. септембра после вожње кајта.
е
Фото: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ b

Един Шкорић, Кнез, Марко Луис, Леонтина, Бобан Рајовић, Кнез, Марко Ђуровски, Сергеј Ћетковић, Андрија Кузмановић присуствовали били су пристни у сали Дома омладине Београда.

Одбојкаш Един Шкорић се сећао како га је Гру научио да свакога дана ужива у лепом животу.

"Научио се ме како да живим, а да не претерам у претеривању...Ниси ми научио само како ја тебе то да научим. Поред тебе сам схватио шта значи осмех и шта је победа и како сваки дан да се претвори у нову песму и нови стих. Ниси се бојао смрти и храбро си корачао кроз свој живот, писао своја правила и по њима живео", казао је Шкорић и кроз сузе додао да се нада ће се "срести" са Далбором у некој новој песми и неком новом животу.

Марјан Буцало прочитао је писмо Ђорђа Стакића, једног од најбољих пријатеља покојног Андонова, а потом и писмо КК Партизан, чији је навијач био Гру.

"Као један од пионира и промотера хип - хоп културе код нас Гру је за тили час освојио срца генерација", пише у писму КК Партизан.

Музичар Марко Луис се присећао како је са 11 година добио Груов телефон.

"Било је то за мене вредније од милион евра. Свуда сам се хвалио да имам његов број. Он је био и остао симбол хип -хоп културе. Долазио је на сваки наступ мог бенда и када сам га упознао схватио сам да је то гигант који чврсто стоји на ногама. Његова музика и филозофија ће живети вечно" казао је Луис.

DJ Playa је се присећао последњих 48 сати које провео са Андоновим.

"Говорио ми је да му много недостаје породица. како му је битно да што више буде код куће...да буде са децом и да буде отац", казао је DJ Playa.

Фото: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ b
Фото: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ b
Фото: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести