ПРЕМИЈЕРА СЕРИЈЕ „THE WALKING DEAD: THE ONES WHO LIVE” И ПЕТЕ СЕЗОНЕ „ФАРГО” 26. ФЕБРУАРА НА АМЦ Напетост и узбуђење уз нове епизоде

Обожаватеље „The Walking Dead” универзума и серије „Фарго” очекује узбудљив понедељак, па ће тако 26. фебруара на АМЦ каналу моћи да гледају премијеру наставака обе серије - исте вечери.
Promo The Walking Dead
Фото: Promo The Walking Dead

Прва епизода серије „The Walking Dead: The Ones Who Live” биће симултано приказана са америчком премијером 26. фебруара у три сата иза поноћи на оригиналном језику, а српска титлована верзија биће емитована у 22 сата истог дана.

И популарна серија „Фарго”враћа се на велика врата петом сезоном истог дана у 22.45 часа када ћемо гледати феноменалне глумце попут Џона Хама и Џенифер Џејсон Ли у занимљивој причи.

Премијера „The Walking Dead: The Ones Who Live” обележиће ново поглавље у епској саги о преживелима у свету зомбија. Серија овог пута прати причу Рика и Мишон који су увучени у нови свет изграђен у рату против живих мртваца. И, на крају, у рат против осталих преживелих. Хоће ли моћи да пронађу себе у условима какве никада раније нису срели? Јесу ли они непријатељи, љубавници, жртве или победници? На та питања одговор ће нам дати нове епизоде.

Фото: Promo Fargo

Паралелно, пета сезона серије „Фарго” нам доноси неизвесност и напетост у причи смештеној у Минесоти и Северној Дакоти 2019. године. Живот Дороти Дот Лајон, типичне домаћице са средњег запада се нагло мења, изазивајући неочекиване догађаје. Улози су високи док се суочава са прошлошћу коју је покушала да остави иза себе. Награђивани творац серије Ноа Холи доноси нам још једну узбудљиву сезону, обележену интригантним ликовима и неизвесним заплетима.

Након што неочекивани низ догађаја доведе Дороти Дот Лајон (Џуно Темпл) у проблеме с властима, ова типична домаћица са Средњег запада постаје увучена у живот који је мислила да је заувек напустила. Шериф Рој Тилман (Џон Хам) већ дуго трага за Дот. Рој је ранчер, проповедник и човек од закона који верује да је он сам изнад закона који представља. Прати га одан али немоћан син Гејтор (Џо Кири) који очајнички жели да се докаже пред оцем. Када је у питању потрага за Дот, Рој ангажује Олеа Манча (Сем Спруел), мистериозног човека с још мистериознијом прошлошћу. Дотине највеће тајне почињу да излазе на светло дана и она покушава да заштити породицу од своје прошлости, али њен добронамерни супруг Вејн (Дејвид Рисдал) стално одлази код мајке Лорејн Лајон (Џенифер Џејсон Ли) тражећи помоћ.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести