ФОЛКЕР ОТКРИО ТАЈНЕ СА РОМСКИХ СВАДБА Признао кроз шта певачи пролазе: "Севали су ножеви и виљушке, Шерифовићкој отекло лице"

Фолк певач Љуба Аличић признаје да највише бакшиша заради на ромским весељима, а недавно је открио да се на једној свадби догодио инцидент на ком је била повређена његова колегиница Верица Шерифовић.
Фото: Пинк / YT
Фото: Фото: Пинк / YT

 – Моја прва свадба ромска је била у Италији у Милану. Било је то пре 35 година. Било је ту свашта. Ја сам био једина звезда ту. Једном се десило, ми певамо свадбу кад усред свадбе сазна се да млада није невина. Одједном почну да севају ножеви и виљушке. Сви осакаћени и фајронт. Ја гледам младожењу, а он седи и разбија пивске флаше – испричао је Љуба, преноси 24седам.

 То се десило првог дана, а свадба је требало да траје два.

– Рекли су нам – одмах бежите у хотел, нема више свирке. После три сата долази газда и каже: "Љубо устајте, млада је невина идемо да се веселимо", испричао је Аличић који тврди да нико од певача не одбија ромске свадбе, управо због енормног бакшиша.

– Колико је ко плаћен, то не знам. Иначе, најскупља ромска свадба је била једне године у Француској. Била је тада Лепа Брена, Шабан Шаулић, Зорица Брунцлик… Били су сви са естраде. Тад су, додуше, били франци, али кад би се сад превело у евре, цела свадба је била око три милиона евра, каже Аличић који потом истиче да су ромске свадбе на високом нивоу.

 – Ти људи знају да се веселе, дају велики бакшиш. Таквих свадби нема у Србији јер народ више има новца по Италији, Француској, Аустрији. Ја ретко певам свадбе по Србији. Реткост је да буде богата у Србији, испричао је Љуба па открио да је једном приликом умало могао да буде погођен пикслом у главу.

 – Могло је једном да се деси да фасујем, али сам избегао. Нису мене гађали, него неког тамо, а оно само пролетело поред мене. Сећам се да су једном Верицу Шерифовић погодили пикслом у лице. Баш јој је било отекло.

блиц.рс

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести