Кејт Мидлтон чека четврто дете?

ЛОНДОН: Војвоткиња од Кембриџа,супруга принца Вилијема Кејт Мидлтон трудна је са четвртим дететом, тврде њени пријатељи, преносе медији у Британији.
kejt midlton
Фото: Youtube Printscreen

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон дочекали су своје треће дете, принца Луиса, пре нешто мање од три месеца, али извори тврде да су већ спремни за четврто.

''Они би волели да  имају два дечка и две девојчице. Кејт је јако важно да њена деца имају међусобно јаку везу као што она има са својим братом Џејмсом и сестром Пипом, а зна да  се ће то лакше догодити ако између деце буде мала разлика у годинама'', изјавио је извор близак породици за магазин Лајф & Стајл.

''Кејтини пријатељи тврде да је трудна с четвртим дететом. Показује свезнакове трудноће, а и она и Вилијам одувекговоре како желе четверо деце. Заправо, Вилијам би хтео имати петоро, али Кејт сматра да је четворо сасвим довољно'', испричао је исти извор додајући да војвоткиња показује многе знакове трудноће.

''Поновно је почела да носи широку одећу, избјегава алкохол и једе кари за којим увек има жељу кад је трудна. Почела је и да једе кекс од лаванде који јој помажe у јутарњим мучнинама'', рекао је тај извор сматрајући да је највећа потврда Кејтине трудноће њен изостанак с прославе рођендана принца Чарлса због, како каже, исцрпљености и мучнине.

EUR/RSD 117.5918
Најновије вести