ОВУ НАМИРНИЦУ НЕ СТАВЉАЈТЕ У САЛАТУ Поквариће јој укус- Позната куварица открива кулинарске тајне
Салата од поврћа је укусан оброк за доручак, ручак и вечеру, али да ли знате са коју намирницу би требали да избегавате у салатама?
Магда Геслер је открила своју тајну.
Позната куварица, већ дуги низ година саветује шта, како и када да спремају за јело. Салата од поврћа вам се чини баналним рецептом који се „не може покварити“? Можда ћете бити изненађени.
Магда је пре извесног времена представила свој омиљени рецепт за салату од поврћа. Састоји се од куваног кромпира, шаргарепе, киселих краставаца, зеленог грашка и, наравно , тврдо куваних јаја.
Тајна је да је оставите у фрижидеру преко ноћи.
Постоји ли нешто што никада не би требало да додамо у салату?
Према Магди, то је црни лук. Према речима куварице, процеси који се одвијају у ферментационом луку изазивају да он емитује непријатан мирис, и може скроз покварити укус салати.