Рецепт дана: Чорбица са пилетином и поврћем

За данашњи ручак предлажемо да спремите лагану, а хранљиву чорбу око које дефинитивно нећете имати превише посла.
corba
Фото: pixabay.com

Састојци:

- главица црног лука,

- шаргарепа средње величине,

- већи кромпир,

- 150 г пилећег белог меса,

- со и бибер по укусу,

- свеж першунов лист,

- кашика сунцокретовог уља

Припрема:

1. Исећи лук, поврће и месо на коцкице.

2. Пропржити лук на врло мало уља, па затим додати шаргарепу, кромпир и месо.

3. Све заједно кратко пропржити.

4. Пропржене састојке налити водом у којој се кувало бело месо и кувати све заједно око 15 минута.

5. Када је чорба готова, додати зачине и свеж першунов лист.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести