Рецепт дана: Сочне тортиље

Време је за један штедљиви рецепт, тачније јело које ћете припремити од остатака јучерашњег ручка или вечере.
tortilje
Фото: Youtube Printscreen

Састојци:

- паковање готових тортиља, 

- остаци меса од печења, 

- парадајз, 

- лук, 

- рукола, 

- 200 г качкаваља, 

- 200 г павлаке

Припрема:

1. Парадајз исећи на колутове, лук на ребарца, а месо на ситније комаде.

2. Лист тортиље ставити у загрејан тигањ, премазати га павлаком и посути наренданим качкаваљем.

2. Кад качкаваљ почне да се топи, преко њега поређати колутове парадајза, лук, месо и руколу.

3. Други лист тортиље такође премазати павлаком и посути качкаваљем, па намазаном страном преклопите нафиловану тортиљу у тигању.

4. Благо притиснути и кад осетите да је отопљени сир спојио листове тортиља, извадити из тигања.

5. Исећи на троуглове и јело је спремно.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести