(ВИДЕО) БОЈАНА МАЉЕВИЋ ОТКРИЛА КАКО ЈЕ НАСТАЛА СЕРИЈА "ОТВОРЕНА ВРАТА" Ево коју је намеру имала ЦАКАНА са чувеним ВРАТИМА

Она је гостујући на ТВ Инсајдер рекла да је серија рађена по наруџбини њеног оца, продуцента Бојана Маљевића, и то као реклама за врата која је у то време производио.
а
Фото: Youtube printscreen/Adriana Sabo

„Отворена врата" су пре свега креирали Милош Радовић и тада студенткиња Биљана Србљановић по наруџбини нашег оца који је хтео да направи породичну серију, комедију која за циљ има да промовише врата која је производио“, испричала је Бојана, која је у емисији гостовала са својом сестром Аном Маљевић.

Објаснила је да су то била „оне туцх лоцк врата“, која се више не производе, а главни лик Цакана (Весна Тривалић) је у серији била продавац врата јер као уметница није имала довољно посла.

„Из тога је то настало“, навела је Маљевић.

Серија „Отворена врата“ премијерно је емитована 1994. и 1995. године на Радио-телевизији Србије. Главне улоге тумачили су Весна Тривалић, Софија Јовић (Милица), Милан Гутовић (Драгослав), Никола Ђуричко (Војислав), Бојана Маљевић (Ана), Зоран Цвијановић (Милорад).

Наставак серије снимљен је 2013. године.

Еспресо

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести