Бред Пит заштитно лице италијанског модног бренда Бриони

ЛОС АНЂЕЛЕС: Бред Пит постао је заштитно лице једног од најпознатијих брендова ексклузивне мушке одеће, а како је најављено он ће се опробати и у дизајнирању.
bred pit
Фото: Tanjug (Jordan Strauss/Invision/AP)

Бреду Питу, који је раније био ангажован за промоцију парфема Шанел Но. 5, изгледа да је ово први пут да учествује у модној индустрији. Осим представљања мушких одела и смокинга италијанског бренда Бриони, који је већ годинама цењен у свету мушке моде и чија се одела налазе у категорији најскупљих, Пит ће се опробати и у дизајнирању.

Из компаније Бриони су издали саопштење да ће "Бред Пит потписати линију ексклузивних производа, која ће укључивати ограничену серију одела и смокинга који се раде по мери купца", пренео је портал Klix.ba.

Глумац је већ носио Бриони одело на црвеном тепиху, на недавно одржаној додели награда Златни глобус, где је освојио награду за најбољег споредног глумца у филму Било једном... у Холивуду.

Сличне смокинге је носио на филмском фестивалу у Кану, као и на фестивалу у Венецији прошле године.

Током година, многе познате личности биле су бренд амбасадори одела Бриони, као што су Пирс Броснан, Ентони Хопкинс и Самјуел Л. Џексон.

EUR/RSD 117.5751
Најновије вести