ГОРАН БРЕГОВИЋ куповао куће ПО ЦЕЛОМ СВЕТУ у београдској СНИМАНА ЧУВЕНА СЕРИЈА ОВО ЈЕ РАЗЛОГ зашто има ТОЛИКО НЕКРЕТНИНА

Један од најуспешнијих музичара с простора бивше Југославије и некадашњи фронтмен Бијелог дугмета, Горан Бреговић, своја је професионална постигнућа последњих деценија капитализовао кроз бројне луксузне некретнине.

Брега је наиме, власник неких тридесетак некретнина укупне вредности 35 милиона евра.

“Накуповао сам толико кућа да ме је стид“, изјавио је Бреговић о својој страсти за улагањем у некретнине те додао: “Као и свака сиротиња, увек сам био фасциниран кућама”.

Уз стан у Сарајеву и куће на Јахорини, познати музичар има и некретнине у Њујорку, Паризу, Загребу. Ту су и виле на Јадрану које користи за одмор, а налазе се у Хрватској и Црној Гори, каже Форбс БиХ.

Његова кућа у Толстојевој улици у Београду појавила се у телевизијској серији ‘Државни службеник’. Градио ју је три године, опасана је високом оградом и гаражним вратима на даљинско управљање, а двориште се не може видети с улице.

Бреговићева вила на Јахорини, у којој је написао бројне музичке хитове, вредна је неколико милона евра. Простире се на чак 450 квадратних метара, а ту је радо боравила екипа из Бијелог дугмета.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести