Хантер Марч: Коронавирус је променио свет забаве

Амерички водитељ Хантер Марч познати је аутор, писац и продуцент, којег је публика упознала када је добио прилику да води такмичење у талент шоу програмима још док је ишао у средњу школу.
2019 E! Entertainment Media, LLC/NBCUniversal International/Хантер Марч
Фото: 2019 E! Entertainment Media, LLC/NBCUniversal International/Хантер Марч

Стажирао је и у фирми „Awesomeness TV”, где су га касније ангажовали и као водитеља великог броја дигиталних емисија на Јутјубу, па је од приправника стекао статус једног од најпознатијих лица на интернету. Недуго затим радио је и телевизијску емисију под називом „Emogenius”, а затим „Sugar Rush” на Нетфликсу, по којима се и највише прославио. Тренутно га гледамо као једног од домаћина емисије  „Nightly Pop”.

Уз најлуђи преглед недеље и уз најсочније приче из света популарне културе, емисија „Nightly Pop”. која се емитује од уторка до петка у 23 сата на Е каналу представља вести из индустрије забаве. Водитељи Хантер Марч, Морган Стјуарт и Нина Паркер без филтера, неочекивано и увек урнебесно кроз емисију доносе најбоље приче на тај канал.

У ексклузивном разговору за Дневников ТВ магазин водитељ Хантер Марч открива да много ради, али признаје да воли свој посао па му напоран рад уопште не пада тешко.

Како се  припремате за „Nightly Pop”? Да ли сте унапред припремали теме?

– Свако вече пред емисију сам читао теме које покривамо. Такође, проводио сам по три сата на „Тик Току” гледајући људе како сецкају пластелин. А када се фокусирам, припремам се за „Nightly Pop” тако што истражујем теме, осмишљавам јединствене и духовите опсервације на одређену тему и молим се богу да колегама Нини и Морган будем смешан. Разочарам се ако им нисам смешан, али то ме натера да се следећи дан још боље припремим.


Радују ме креативни пројекти

Да ли постоји неки телевизијски формат у ком бисте желели да учествујете?

– Релативно скоро сам започео каријеру, тако да би било који концепт, са правим тимом, за мене представљао узбудљиву прилику. Али моја лична страст лежи у креирању и продуцирању, па бих се радовао сваком пројекту у ком бих могао да будем креативан и да имам одговорност која долази са тим.


Шта вам је најомиљеније у вези са емисијом „Nightly Pop”?

– То што сам добио прилику да будем креативан на дневном нивоу. И то што смо имали прилику да радимо са звездама као што су Фифти Сент, Др. Дру и Pete the Pilot, који су показали да су невероватно духовити. Али најомиљенији моменат ми је био када сам се за Ноћ вештица обукао као Морган Стјуарт и изненадио је пред камерама.

Како се прве епизоде емисије разликују од оних из 2020. године?

– Током последње две године, Морган, Нина и ја смо се баш зближили и то је емисију учинило бољом. Не само да се одлично допуњавамо, већ неки пут можемо и да предвидимо шта ће ко рећи и тако направимо поставку која ће учинити шоу бољим. Имао сам осећај као да сам са сестрама које ме стално муштрају.

Интервјуисали сте многе познате личности. Који интервју вам је остао у сећању и зашто?

– Када ми се Харисон Форд избечио током интервјуа. Питао сам га о Стар Ворсу на премијери неког другог филма. Тада сам научио да Харисон не воли када га питају о том филму.

Како замишљате будућност индустрије забаве и телевизије с обзиром на „нову стварност“ коју нам је донела пандемија COVID-19?

– Многи су мислили да ће ова пандемија само направити кратку паузу у нормалном животу и у индустрији забаве, али сада знамо да ће трајати много дуже. Свима је ово било страшно и у индустији и ван ње, оставило је велике последице и променило живот какав познајемо. Али видели смо да у оваквим ситуацијима људи још више желе да побегну у своје омиљене емисије, филмове, ликове и телевизијске звезде. Ако ништа друго, пошто су сви код куће, успех или неуспех неког програма се само убрзао јер добијамо моменталне реакције публике којој је константно потребан нови садржај. Поред тога, способност да се адаптирате ванредним околностима представља показатељ успеха у овом времену. На пример, „Nightly Pop” је одмах прешао на снимање од куће и таква врста брзог прилагођавања нам је недвосмислено спасила емисију и многа радна места.

Како комуницирате с публиком и фановима? Да ли често користите друштвене мреже и које?

– Ја те људе не називам фановима, називам их пријатељима. И као са већином својих пријатеља и са њима причам путем Инстаграма једном или два пута седмично.

В. Б.

EUR/RSD 117.5647
Најновије вести