КАСАНДРА ОДУШЕВЉЕНА БИКОВИЋЕМ, признала да би снимала са нашим глумцем, а споменула и Цецу: „Обожавам вас!”

Чувена глумица Кораима Торес, свим љубитељима добрих сапуница позната по улози Касандре, присетила се своје посете Србији, а сада се огласила и за домаће медије.
а
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, иако су сапунице данас веома гледане, права помама за њима била је током деведесетих година, а мелодраматичне латиноамеричке приче, са срцепарајућим љубавима, постале су феномен на глобалном нивоу. Тада је једна од најгледанијих серија била „Касандра”, која је у Србији доживела изузетну популарност, те довела до тога да се деци дају имена по њој. Осим тога, писала се и петиција како би се глумица пустила из затвора, због дешавања у серији.

Глумица која је тумачила главни лик, Кораима Торес, Србију је посетила 1997. године када је обишла Београд, Нови Сад, Ниш и Суботицу, а, осим ње, ту је био и њен колега Ендри Сотом, који је тумачио лик Рандуа. Њима је у част наступио и легендарни певач Шабан Бајрамовић, који је Касандри посветио и песму. Том приликом је на фудбалском стадиону, Торесова поздравила на хиљаде својих верних обожавалаца, да би на бину изашла у аутомобилу са отвореним кровом уз ватромет и музику.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Coraima Torres (@lacoraima)

Присећајући се утицаја који је Србија имала на њу, те је почела да слуша и домаћу музику и гледа српске филмове, а глумица се сада обратила и домаћим медијима: „То бих баш волела, сањам да се вратим у Србију! Била сам веома срећна док сам била у Србији, то ми је једна од најдражих успомена у животу. Људи су били љубазни, пажљиви и пуни подршке. Ценим љубав коју сам деведесетих година добила од вас, чујем је у срцу и дан-данас”. Осим тога, лепа глумица је била свесна утицаја који је серија оставила на гледаоце у Србији, а на питање да ли је знала да су деведесетих, у Србији, били протести како би се Касандра избавила из затвора, она је рекла: „Да! Чула сам да су људи тако покушавали да помогну Касандри”.

Кораима Торес се одушевила на помен Милоша Биковића те је изјавила: „Наравно да сам чула за Биковића, волела бих да снимим филм са њим”, а затим је прокоментарисала и рад Емира Кустурице: „Он ми је већ дуго један од омиљених редитеља. Свиђају ми се његови филмови, начин рада, кадрови, дубина његових прича... Док гледам његове филмове, улазим у неки чаробни свет, из којег после излазим другачија. Била бих најсрећнија да играм у филму који режира Кустурица”. Осим тога, музика у којој ужива јесте музика и неких наших звезда: „Свиђа ми се Цеца! И Јелена Карлеуша такође. Нисам упућена у рад осталих ваших музичких звезда”. Није изостала ни порука коју је послала свим фановима у Србији: „Обожавам вас целим својим бићем! Имате толико љубави да будите невероватне осећаје у мени. Веома сам вам захвална на томе”.

Ивана Јапунџа

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести