Клуни поклонио пријатељима по милион долара

ЛОС АНЂЕЛЕС: Амерички филмски глумац Џорџ Клуни открио је да је пре седам година дао по милион долара својим најближим пријатељима који су му помагали током живота и каријере.
kluni kvaka 22
Фото: Youtube Printscreen

Он је за амерички GQ магазин рекао да је на тај начин изненадио својих 14 пријатеља и одужио им се за помоћ, преноси Скај њуз.

Како је открио, он је новац пријатељима лично дао, а носио га је кроз Лос Анђелес у задњем делу аутомобила.

То се дешавало након успеха његовог филма "Гравитација" 2013. године, у исто време када је упознао садашњу супругу Амал, и додао да је на тај начин желео да подели свој успех са пријатељима који су му на неки начин помогли када је био без новца.

"Они су ми помагали током 35 година на овај или онај начин. Спавао сам на њиховим каучима када сам био шворц. Позајмљивали су ми новац. Помагали су ми и ја сам њима. Ми смо сви добри пријатељи. Без њих не бих имао ово сада. Они би ме наследили да ме удари аутобус, али рекох, што да чекам да ме удари аутобус", рекао је Клуни.

Према његовим речима, он је сакупио 14 милиона долара у готовини, које је чувао на тајној локацији у центру Лос Анђелеса, а новац је преносио у 14 кеса у старом аутомобилу који је са једне стране имао насликано цвеће.

"За то су знали само мој асистент и неколико чланова обезбеђења", рекао је Клуни и додао да је новац поделио пријатељима у својој кући.

Како је открио, тачно годину дана од тог догађаја он је оженио Амал.

EUR/RSD 117.5647
Најновије вести