Колин и Вејн Руни прославили 11 година брака

Вејн Руни, некадашњи капитен енглеске фудбалске репрезентације, прославио је једанаесту годишњицу брака са супругом Колин Руни.
v
Фото: Epa (Kerim Okten)

Вејн и Колин су се упознали кад су имали 12 година, а почели да се забављају четири године касније кад је Руни био непознати дечко ког је издржавала мајка, чистачица у основној школи.

Како је одмицала његова каријера и постајао све успешнији и богатији, тако су расли и њихови љубавни проблеми. Од самог почетка био је врло несташан и неверан. Тако му је заљубљена Колин први пут превару опростила само осам месеци пре венчања.

Талентовани фудбалер је био неверан и током прве трудноће. У годинама које следе пар је добио још троје деце, а последњи велики скандала који се догађао пред очима целог света, догодио се пре него што су дочекали задњег сина.

Љубав према алкохолу и лепим женама нису га коштале брака и породичне хармоније, па су Рунијеви прославили једанаесту годишњицу, а за ту прилику Колин је на Инстаграму послала одговарајућу поруку:

„Једанаест година у браку. Срећна годишњица, Вејне Руни. Била је то велика авантура, много успона, падова, проблема и весеља, али знаш то - волим те!”

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести