Леди Гага открила да је затруднела након што је силована

ЛОС АНЂЕЛЕС: Поп звезда Леди Гага одлучила је први пут у потпуности да отвори душу и проговори о тешким тренуцима у свом животу, па је, између осталог, испричала и како се осећала оног дана када је сазнала да је трудна након сексуалног односа на који она није пристала.
ledi gaga oskar
Фото: Tanjug (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Леди Гага је гостовала у првој епизоди серије о менталном здрављу "The Me You Can''t See" на којој на Apple TV+ заједно раде Опра Винфри и принц Хари, па је том приликом открила многе ствари о свом психичком здрављу, али и стварима које досад јавности нису биле познате.

Имала сам 19 година и већ сам била у овом бизнису када ми је продуцент рекао да скинем одећу. Рекла сам не и отишла, а онда су ми рекли да ће уништити све што сам снимила. Нису престајали, а ја сам се смрзла и...више се ни не сећам, рекла је Леди Гага и након тога заплакала.

Како је додала, донела је одлуку да никада неће открити име продуцента који јој је то урадио и то само из разлога јер не жели никада више да види његово лице, пренео је портал Klix.ba.

У једном сам тренутку била само сенка. Мислим да седам година никоме нисам рекла и нисам знала како то све да прихватим. Нисам знала како да себе не кривим јер сам све време на себе преузимала кривицу. То је догађај који ме у потпуности променио и физички и психички, навела је певачица.

Након тога је открила како је музичка индустрија насилна и опасна.

Описала је и догађај неколико година касније када је због бола и отупљености коју је осећала, отишла у болницу, а изнанадило је када су јој довели психијатра.

Прво сам била препуна бола, а потом сам отупела, да би након тога седмицама била болесна. Онда сам схватила да осећам исто онај бол као када ме особа која ме силовала оставила трудну на углу код куће мојих родитеља јер сам повраћала и била болесна. А све то зато што сам била злостављана. Била сам закључана месецима у студију, истакла је.

Сва та дешавања су водила до психичког слома с којим се борила и у тренуцима када се попела на позорницу и 2019. године преузела Оскара за улогу у филму "Звезда је рођена" (The Star is Born).

Имала сам прави психички слом и неколико година нисам била своја. Имала сам не знам ни сама колико магнетних резонанци, рентгена и ултразвука мада ништа нису пронашли, али тело памти, испричала је Леди Гага.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести