Мајли Сајрус: Сотона је мој отац

Сотону нитко не разуме, већ му сви суде према његовом изгледу, уместо према ономе што има за понудити људима”, изјавила је певачица Мајли Сајрус у интервјуу на једном шведском радију.
majli
Фото: EPA/MIKE NELSON

Певачица је описала своју везу с ђаволом као очинску и заштитничку и додала да Сотона може бити и неваљао и перверзан, али да је то нормално.

“Само религиозни манијаци виде проблем у нормалним стварима. Дошла сам до тачке када је моја веза с њим (ђаволом) јача него веза с мојим претходним оцем”, рекла је Мајли мислећи на свог биолошког оца, Били Реј Сајрус, пише Story.hr.

Водитељи су питали певачицу како се Били Реј осећа јер га је у родитељској улози заменио Сотона на што је Мајли одговорила да њен биолошки отац не осећа ништа: “Мислим да је тако. Нисам питала. Али није тачно да моја веза с било ким другим угрожава мој однос с татом. Само се везе разликују”.

Певачица је истакла и да свакодневно добија инструкције од Сотоне и рекла да су његова упутства боља него Исусова:

“Ту сам већ била. Исус је ОК, али је досадан. Он је Сотони дао лошу репутацију. Молила сам се Сотони прошлог петка. Била сам у непознатом граду у којем не познајем никога, а он ми се тихо обратио и рекао ми да се обучем као мушко. То сам и урадила, изашла сам и ходала, пратећи његов шапат.

Нашла сам се у крају попут неког индустријског насеља. Одједном су се појавила два мушкарца и напала ме. Претпостављам да се то зове силовање. Да, било је болно. Али да будем искрена, цело искуство је било спиритуално. Било је то најневероватније искуство у мом животу. Кад су обојица завршили, гледала сам их у очи и рекла ‘Хвалим Сотону’. Не знам јесу ли су ме разумели, али деловали су смирено”.

EUR/RSD 117.5841
Најновије вести