Принц Хари о одласку из краљевске породице 7. марта код Опре

ЛОНДОН: Британски принц Хари изјавио је да је због токсичне атмосфере одлучио да напусти краљевску породицу, и најавио да ће више о томе говорити у емисији код познате америчке ТВ водитељке Опре Винфри 7. марта.
h
Фото: Youtube Printscreen

У најавама предстојећег телевизијског специјала код познате Опре Винфри, принц Хари је рекао да се осећа олакшано што је његова супруга Меган Маркл на његовој страни, открио је Би-Би-Си.

Принц је изразио забринутост због "понављања историје" и упоредио свој одлазак са одласком његове мајке, принцезе Дајане, из краљевске породице пре три деценије, оценивши да "не може да замисли" кроз шта је све морала сама да прође.

Интервју са војводом од Сасекса ће бити објављен 7. марта у емисији Опре Винфри, али се не зна када ће бити објављен у Великој Британији.

Хари је недавно изјавио да је морао да се одрекне обавезе шланова краљевске породице како би заштитио себе и породицу од "токсичне" ситуације коју је створила британска штампа.

Било је то заиста тешко окружење као што су многи људи видели. Сви знамо каква може бити британска штампа. И то је уништило моје ментално здравље. Схватио сам да је токсично, рекао је војвода од Сасекса гостујући у ТВ емисји Џејмса Кордена.

Принц је рекао и да је "учинио оно што би учинио сваки супруг отац", пренео је Би-Би-Си.

EUR/RSD 117.5361
Најновије вести