Шерон Стоун: Холивуд ме заборавио!

Својевремено врло популарна америчка глумица Шерон Стоун (61), говорећи за магазин „Варајити” осврнула се на своју каријеру и однос с Холивудом, који ју је у најтежим животним тренуцима одбацио и шиканирао.
s
Фото: Epa (Nina Prommer)

Каријера јој је нагло замрла кад је 2001. имала мождани удар, а некадашњи секс симбол пао је с годинама у заборав.

Мени је требало седам година да дођем себи, а девет дана сам имала крварење мозга. Трпела сам нељубазност и дрскост од мојих колегиница па до судије која је одлучивала о старатељству над мојим синовима, отворено је рекла Шерон, којој се живот изненада напрасно урушио.

У то време пролазила је и кроз развод с тадашњим супругом Филом Бронстајном (68), а ни брак с Мајклом Гринбургом (67) није успео. Шерон је усвојила три сина.

Пре болести сам била најтраженија глумица, врућа роба. А онда ме одједном нико не зове и борим се за старатељство над синовима. Покушавала сам нормално да функционишем, да радим, а притом сам дизала нову хипотеку на кућу у којој сам живела. Изгубила сам све што сам имала па и статус у Холивуду, заборавили су ме, рекла је Шерон која се упоредила с принцезом Дајаном за коју сматра да је такође након тужне судбине, заборављена.

EUR/RSD 117.5870
Најновије вести