ТОМ КРУЗ РАСКИНУО СА ЛЕПОМ РУСКИЊОМ  Упознао њену децу, па јој дао шут-карту!

Том Круз одлучио је да стави тачку на вишемесечну романсу са атрактивном и 25 година млађом Рускињом Елсином Кајровом и то свега неколико дана након што је упознао њену децу из првог брака.
б
Фото: Youtube printscreen/Extratv/pixabay,com

Том и Елсина су раскинули јер глумац више не осећа емоције према њој, али с обзиром на то да живе у истом насељу желео је да остану пријатељи, преноси The Sun. Поменути медиј додаје да ситуација није најпријатнијa, јер готово увек могу да се сретну.

- Завршити на лош начин би било незгодно, јер могу да се сретну и у лифту - рекао је Томов пријатељ, па додао: "Међу њима нема љутње, а за њега је њихов однос једноставно прошао".

Подсетимо, Том је био толико заљубљен у Елсину да је једном приликом закупио цео ресторан како би могли да уживају у романтичној вечери без да их ико узнемирава.

Глумац иза себе има два пропала брака и то оба са колегиницама. Прво је 11 година провео са Никол Кидман, током којих су усвојили двоје деце, али је његова посвећеност Сајентолошкој цркви лоше утицала на породицу. Из истих разлога се развео и од Кејт Холмс са којом има ћерку Сури, а која је преузела на себе старатељство и оца готово да не виђа.

Телеграф.рс/ Дневник

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести